Haastepyöräily vapusta 1.5 aina juhannukseen 27.6 alkaa

Haastepyöräily vapusta 1.5 aina juhannukseen 27.6 alkaa

1.5.2021 00:01 - 27.6.2021 23:59

Sijainti

Koko kihniö
39820 Kihniö

Kihniön Haastepyöräily 2021

Kihniön kunta osallistu Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n järjestämään Haastepyöräilykampanjaan. Perinteinen Haastepyöräily -kampanja starttaa taas vappuna Lounais-Suomessa 33 kunnan alueella ja huhtikuun ajan onkin voinut kokeilla Haastepyöräilyn päivitettyä mobiilikirjausta, joka toimii älypuhelimessa ja tabletissa, sekä netissä.

Virallinen kampanja-aika Kihniössä on vapusta 1.5 aina juhannukseen 27.6 asti. Kihniössä voi pyöräilijä käyttää merkkaamiseen laatikoissa olevia pyöräilyvihkoja( 9 kpl), kirjastosta tai kunnan keskustoimistosta saatavia pyöräilykortteja tai puhelimeen ladattavaa mobiilisovellusta. Näistä voit valita mieleisen itselle. Huom ! Pyöräilykorttien palautus joko kirjastoon tai kunnan keskustoimistoon viimeistään ma 28.6 klo 16 mennessä.

Haasteena heitän myös ilmoille kaksi tapahtumaa. Ensimmäinen tapahtuma on Karviaa vastaan ajettava pyöräilyottelu jo to 6.5. Silloin molemmista kunnista startataan liikkeelle ja kokoontuminen on osoitteessa Alkkiantie 1. Kirjausaika kääntöpaikalla on klo 17-19. Matkaa Kihniöstä kertyy 20 km sivu. Kääntöpaikalla on mehu- ja makkaratarjoilu ja arvontaa. Kaikkien kihniöläisten osallistujien kesken arvotaan 1 vuorokausi kunnan mökissä Pyhäniemessä ja puolen vuoden kuntosalikortti.

Toinen tapahtuma ajetaan ke 2.6 Parkanoa vastaan. Silloin matka suuntautuu Harjulan lavalle ja edelleen merkkausaika on klo 17-19. Arvontapalkintoina myös vuorokausi kunnan saunalla Pyhäniemessä ja puolen vuoden kuntosalikortti. Harjulan lavalla mehu- ja makkaratarjoilu ja löytyypä vielä mahdollinen yllätysohjelma.

Toivotan kunnan puolesta mukavia pyöräilykilometrejä ja aktiivista merkkausta vihkoihin, pyöräilykorttiin tai mobiilisovellukseen!

Henkilöt

Avainsanat