AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

Kirjaston lukupiirissä luettavana Suvi Vaarla: Westend

Kahvitarjoilu. Tervetuloa!


Nuoren taiteilijan Henna Mourujärven maalauksia nähtävillä Kihniön kirjastossa lokakuun ajan 2021. Akryylimaalauksia mm. Kankarijärveltä.


Erakot- kirjan kirjoittanut tietokirjailija Milla Peltonen Kihniön kirjaston kirjailijavieraana to 18.11.2021 klo 18.

Milla Peltonen on pirkanmaalainen vapaa tutkija ja tietokirjailija, joka haaveilee hiljaisesta elämästä metsässä. Hänen edellinen teoksensa Paperilla seisova perkele – Hannu Salaman elämä ja kirjat (2016) oli arvostelumenestys.

Erakot-kirja kertoo yhteiskunnan ”ulkopuolelle” vetäytyneistä yksineläjistä. Se tutustuttaa lukijansa omintakeisiin persooniin pohjoisen erämaissa, korpien kätköissä, kaukaisilla saarilla ja vuorilla, peräkylillä ja kaupunkien reunamilla. Se kurkkii menneisyyteen ja kulttuuriseen kuvastoonkin, mutta keskustelee ennen muuta suomalaisten nykyerakkojen kanssa. Ja kertoo heidän kiehtovat tarinansa.

Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30! Lämpimästi tervetuloa!


Pirkanmaan kirjastojen Piki- päivänä 23.9.2021, Kihniön kirjasto palkitsi Vuoden lukuteko 2021- palkinnolla Hillevi Karppisen, Kihniön päivätoiminnan vetäjän.

Hänet palkittiin aktiivisesta lukemisen edistämisestä. Työssään Hillevi kuuntelee asiakkaiden toivomuksia ja yhteistyössä kirjaston kanssa, hän valitsee aineistot ja toimittaa ne asiakkailleen, koska kaikki eivät itse pysty tulemaan kirjastoon. Näin hänen asiakkaansa saavat nauttia arvokkaista kulttuurinautinnoista.

Palkinnoksi Hillevi sai hienon Lukuteko 2021 paidan, jonka hänelle luovutti Kihniön kirjaston henkilökunta.


Kihniön kirjaston omatoimipalvelut on otettu käyttöön, tervetuloa uuteen kirjastoaikaan! Omatoimiaikojen käyttösäännöt löytyvät: https://www.kihnio.fi/kirjasto. Opastusta omatoimikäyttöön saa henkilökunnalta asiakaspalveluaikoina.

Kirjastossa asioidessasi muistathan noudattaa turvallisuus- ja hygieniaohjeistamme. Tule kirjastoon ainoastaan terveenä! Huolehdi riittävästä turvavälistä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan sekä hyvästä käsihygieniasta. Jos olet yli 12-vuotias, käytäthän kirjaston tiloissa maskia, jos sen käyttöön ei ole terveydellistä estettä.

Aineistoa voi varata etukäteen PIKI-verkkokirjastossa tai soittamalla kirjastoon puh. 044 7541247 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirjasto(at)kihnio.fi.


Osallistu kirjaston lukuhaasteeseen. Lukuhaastelomakkeita saa kirjastosta sekä voi tulostaa kirjaston verkkosivuilta: https://www.kihnio.fi/kirjasto


Kirjastokino-palvelu edelleen käytössä. Palvelussa pääsee katsomaan elokuvia eri kategorioissa. Kirjastokinossa on elokuvia myös lapsille. Palveluun kirjaudutaan omalla kirjastokortilla ja tunnusluvulla. Klikkaa sivuille tästä: Kirjastokino


Tervetuloa kirjastoon!
thumbnail_image

Avainsanat