AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

PressReader-lehtipalvelu on nyt kaikkien PIKI-kirjastojen asiakkaiden käytössä sekä kotona että kirjastoissa. Palvelu sisältää pääosin ulkomaisia aikakaus- ja sanomalehtiä. Valikoima on kattava: englanninkielisessä palvelussa on lehtiä 150 maasta, 65 eri kielellä.

Kirjaudu PressReaderiin PIKI-kirjastokortin numerolla ja tunnusluvulla. Voit lukea lehtiä joko suoraan selaimessa Pressreader tai erillisellä mobiilisovelluksella. Sovelluksen voit ladata laitteesi sovelluskaupasta. Lue lisää PIKI-verkkokirjastosta PIKI.

Muistatahan vielä, että kirjaston asiakaskoneilla voit lukea ePress palvelussa kotimaisia paikallis- ja maakuntalehtiä (mm. Hesari, Turun Sanomat, Kankaanpään seutu) sekä eMagz palvelussa monia aikakauslehtiä (mm. Seura, Apu Seiska).

Kysy rohkeasti digilehti- ja e-aineistopalveluista kirjaston henkilökunnalta!


Kirjaston lukupiiri peruttu tammikuulta.


Kihniön taidepiirin näyttely Kihniön kirjastossa jatkuu vielä tammikuun ajan.


Tietoa koronarajoituksista (päivitetty 19.1.2022)

Tiukentuneista koronarajoituksista huolimatta kirjastomme on avoinna normaalein aukioloin. Myös omatoimiaukioloajat ovat käytössä turvallisuusohjeita noudattaen. Kirjaston tiloissa ei kuitenkaan järjestetä yleisötapahtumia, määräys voimassa 4.2.2022 asti.

Kirjastossa asioidessasi muistathan noudattaa turvallisuus- ja hygieniaohjeitamme:

  • Tule kirjastoon ainoastaan terveenä!
  • Huolehdi riittävästä turvavälistä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan sekä hyvästä käsihygieniasta.
  • Jos olet yli 12-vuotias, käytäthän kirjaston tiloissa maskia, jos sen käyttöön ei ole terveydellistä estettä.

Aineistoa voi varata etukäteen PIKI-verkkokirjastossa tai soittamalla kirjastoon puh. 044 7541247 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirjasto(at)kihnio.fi. Myös muissa kirjastoasioissa voi olla yhteydessä kirjastoon puhelimitse tai sähköpostilla.Pirkanmaan kirjastojen Piki- päivänä 23.9.2021, Kihniön kirjasto palkitsi Vuoden lukuteko 2021- palkinnolla Hillevi Karppisen, Kihniön päivätoiminnan vetäjän.

Hänet palkittiin aktiivisesta lukemisen edistämisestä. Työssään Hillevi kuuntelee asiakkaiden toivomuksia ja yhteistyössä kirjaston kanssa, hän valitsee aineistot ja toimittaa ne asiakkailleen, koska kaikki eivät itse pysty tulemaan kirjastoon. Näin hänen asiakkaansa saavat nauttia arvokkaista kulttuurinautinnoista.

Palkinnoksi Hillevi sai hienon Lukuteko 2021 paidan, jonka hänelle luovutti Kihniön kirjaston henkilökunta.


Kihniön kirjaston omatoimipalvelut on otettu käyttöön, tervetuloa uuteen kirjastoaikaan! Omatoimiaikojen käyttösäännöt löytyvät: https://www.kihnio.fi/kirjasto. Opastusta omatoimikäyttöön saa henkilökunnalta asiakaspalveluaikoina.


Kirjastokino-palvelu edelleen käytössä. Palvelussa pääsee katsomaan elokuvia eri kategorioissa. Kirjastokinossa on elokuvia myös lapsille. Palveluun kirjaudutaan omalla kirjastokortilla ja tunnusluvulla. Klikkaa sivuille tästä: Kirjastokino


Tervetuloa kirjastoon!
thumbnail_image

Avainsanat