AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

Kihniön kirjaston tilat avautuvat jälleen asiakkaiden käyttöön 10.5.2021 normaalein aukioloajoin. (Päivitetty 6.5.2021)

Kaikki palvelumme ovat taas käytettävissä, mm. lehtien lukeminen on jälleen mahdollista. Suosithan pikaista asiointia kirjastossa.

Kirjasto avoinna 10.-31.5. (Kesäaukioloajat 1.6. alkaen)

Maanantai 13 - 19

Tiistai 13 - 19

Keskiviikko 11 - 15

Torstai 11 - 19

Perjantai 11 - 15

Muistetaan edelleen turvallisuus- ja hygieniaohjeet. Tule kirjastoon ainoastaan terveenä! Huolehdi 2 metrin turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta. Jos olet yli 12-vuotias, käytäthän kirjaston tiloissa maskia, jos sen käyttöön ei ole terveydellistä estettä.

Aineistoa voi varata etukäteen PIKI-verkkokirjastossa tai soittamalla kirjastoon puh. 044 7541247 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirjasto(at)kihnio.fi.

Kirjastojärjestelmässä ongelmia, pahoittelemme PIKI-verkkokirjaston, mobiilikirjaston ja asiakaspalvelun ajoittaista hitautta. Voit lukea aiheesta lisää verkkokirjastosta, https://piki.verkkokirjasto.fi/web/arena/-/jarjest...

Kirjastokino-palvelu edelleen käytössä. Palvelussa pääsee katsomaan elokuvia eri kategorioissa. Kirjastokinossa on elokuvia myös lapsille. Palveluun kirjaudutaan omalla kirjastokortilla ja tunnusluvulla. Klikkaa sivuille tästä: Kirjastokino


Tervetuloa kirjastoon!
thumbnail_image

Avainsanat