AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

Kirjaston kesän lukukampanjat:

  • Lemmikkikanin ulkoilutusretki johtaa uskomattomaan seikkailuun, kun vastaan tulee toinen toistaan kummallisempia hahmoja ja tilanteita. Onnistutko selvittämään Lumotun puiston salaisuuden? Lumotun puiston salaisuus on digitaalinen alakouluikäisille suunnattu lukukampanja. Kampanjaan liittyviä lomakkeita on saatavilla kirjastosta. Kaikkien 1.9.2021 palauttaneiden kesken arvotaan palkintoja.
  • Sukella tarinoiden maailmaan ja tee somehaasteita. Kenellä on hauskin video TikTokissa? Kuka postaa hienoimman kuvan Instagramiin? Ota @luettumaa seurantaan Instagramissa ja TikTokissa, ja näet, miten muut ovat haasteista selvinneet! Luetun maan lukukampanja on suunnattu nuorille. Kampanjan lomakkeita on saatavilla kirjastosta, ja kaikkien 1.9.2021 palauttaneiden kesken arvotaan palkintoja.


Kesäpyöriä lainattavissa kirjastosta kirjastokortilla. Kysy lisää kirjastosta.


Nuva ja kirjasto haastavat sinut voimaan hyvin! Ota osaa hyvinvointihaasteeseen! Aloita hakemalla oma haastelappusi kirjastosta. Haasteaikaa 31.7.-21 saakka. Elokuussa arvotaan pieni tuotepalkinto haasteeseen osallistujien kesken.


Kirjasto on hankkinut kirjastokasseja, jotka ovat suunnattu kihniöläisille alle kouluikäisten lasten perheille. Mikäli ette ole saaneet vielä omaa kassia varhaiskasvatuksen tai eskarin kautta, oman kassin voi hakea kirjastosta.


Osallistu kirjaston lukuhaasteeseen. Lukuhaastelomakkeita saa kirjastosta sekä voi tulostaa kirjaston verkkosivuilta: https://www.kihnio.fi/kirjasto


Kesäaukioloajat 1.6. - 31.8.2021

Maanantai 13 - 19

Tiistai 11 - 15

Keskiviikko 11 - 15

Torstai 11 - 17

Perjantai 11 - 15

Juhannusaattona kirjasto suljettu.

Suosithan pikaista asiointia kirjastossa.

Muistetaan edelleen turvallisuus- ja hygieniaohjeet. Tule kirjastoon ainoastaan terveenä! Huolehdi 2 metrin turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta. Jos olet yli 12-vuotias, käytäthän kirjaston tiloissa maskia, jos sen käyttöön ei ole terveydellistä estettä.

Aineistoa voi varata etukäteen PIKI-verkkokirjastossa tai soittamalla kirjastoon puh. 044 7541247 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirjasto(at)kihnio.fi.


Kirjastokino-palvelu edelleen käytössä. Palvelussa pääsee katsomaan elokuvia eri kategorioissa. Kirjastokinossa on elokuvia myös lapsille. Palveluun kirjaudutaan omalla kirjastokortilla ja tunnusluvulla. Klikkaa sivuille tästä: Kirjastokino


Tervetuloa kirjastoon!
thumbnail_image

Avainsanat