AJANKOHTAISTA

Kihniön kirjasto on suljettu 16.3.2020 alkaen toistaiseksi koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Kirjaston sulkuaikana erääntyvien lainojen eräpäivät siirretään sulun jälkeiseen aikaan. Omat lainatiedot voi tarkistaa PIKI-verkkokirjaston (piki.verkkokirjasto.fi) omista tiedoista, verkkokirjaston chatista tai puhelimitse kirjastosta.

Kirjaston seinällä olevasta palautusluukusta voit palauttaa lainat kirjastoon. HUOM! Palautusluukku suljetaan perjantaina 3.4. Sen jälkeen lainassa olevat aineistot voi palauttaa vasta kun kirjastot jälleen avautuvat.

Varattu aineisto odottaa noutoa kirjastossa, kunnes kirjastojen sulut päättyvät. Noutamattomien varausten maksu poistetaan toistaiseksi käytöstä.

Verkkokirjaston (www.piki.fi) kautta pääset käsiksi kirjaston e-aineistoon, joka on käytettävissä myös poikkeusaikana. Muista myös Kirjastokino, josta on saatavilla elokuvia kotikoneelle kirjastokortilla.

Kirjaston tapahtumat siirtyvät myöhemmin ilmoitettaviin ajankohtiin. Seuraa kirjaston tiedottelua verkkosivuilla ja Facebookissa.

Valtakunnallinen digitaitokysely! Kysely on tarkoitettu kaikille, myös heille, jotka eivät käytä älylaitteita tai asioi itse sähköisesti. Voit vastata kyselyyn oheisen linkin kautta! Kansalaisten digitaitokysely

thumbnail_image