AJANKOHTAISTA

Kihniön kirjasto on suljettu 16.3.2020 alkaen toistaiseksi koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Asiakkaiden lainojen palautuspäiviä on nyt keskitetysti siirretty siten, että aikavälillä 17.3.-13.4.2020 olleet palautuspäivät on siirretty 70 päivää eteenpäin. Älä siis hämmästy jos lainasi eräpäivä on vasta juhannusviikolla! Mutta HUOM! ennen 18.3. olleet palautuspäivät jäävät asiakkaan uusittaviksi. Kehotamme asiakkaitamme uusimaan nämä lainansa itse joko verkkokirjastossa (www.piki.fi), sähköpostilla (kirjasto(at)kihnio.fi) tai puhelimitse (044 7541247). Eräpäivät siirtyvät tässä uusinnassa 25.5.2020 asti.

Kirjaston seinällä olevasta palautusluukusta voit palauttaa lainat kirjastoon.

Varattu aineisto odottaa noutoa kirjastossa, kunnes kirjastojen sulut päättyvät. Noutamattomien varausten maksu poistetaan toistaiseksi käytöstä.

Verkkokirjaston (www.piki.fi) kautta pääset käsiksi kirjaston e-aineistoon, joka on käytettävissä myös poikkeusaikana. Muista myös Kirjastokino, josta on saatavilla elokuvia kotikoneelle kirjastokortilla.

Kirjaston tapahtumat siirtyvät myöhemmin ilmoitettaviin ajankohtiin. Seuraa kirjaston tiedottelua verkkosivuilla ja Facebookissa.

Valtakunnallinen digitaitokysely! Kysely on tarkoitettu kaikille, myös heille, jotka eivät käytä älylaitteita tai asioi itse sähköisesti. Voit vastata kyselyyn oheisen linkin kautta! Kansalaisten digitaitokysely

thumbnail_image