Valokuituhankkeet 2022-2023

Valokuituhankkeet 2022-2023

KIHNIÖLLE ON SUUNNITTEILLA VALOKUITUHANKKEITA VUODELLE 2022

Kartoitamme kyläläisten kiinnostusta valokuituliittymän hankintaan

Kihniölle kartoitetaan nyt kiinnostusta valokuituyhteyksien rakentamiseksi eri alueille. Kiinnostuksen ja esisopimusten perusteella selvitämme rakentamisalueet, jotta voimme hakea tukirahoitusta. Tuen myönteinen päätös vaatii riittävän määrän sopimuksia valokuituyhteyteen. Kiinnostuksesi on tärkeä hankkeen etenemisen kannalta. Valokuituverkko tulee olemaan ns. avoin verkko, johon palveluita voivat tarjota eri operaattorit. Toimi siis nopeasti ja täytä esisopimus. Alueen kartoituksesta ja lisätiedoista vastaa Raido Riis. Voit olla myös häneen yhteydessä puh: 043-2175555. Esisopimus astuu voimaan vasta, kun olemme saaneet vahvistuksen hankkeen rahoituksesta.


Pohjois-Kihniön laajakaistahanke käynnistyy 2022-23!

Pohjois-Kihniön ja keskustan hankesivut

Klikkaa kiinnostuksesi saatavuuskyselyyyn, niin olemme sinuun yhteydessä:

Ilmoita kiinnostuksesi!


-----------


Etelä-Kihniön valokuituhanke

Tukihakemus Kihniön laajakaistahankkeelle on nyt tehty. Hankkeelle on myönnetty hanketuki. Jatkamme kartoitusta edelleen tarkoituksena laajentaa rakennettavaa aluetta. Kiinnostuksen ja esisopimusten perusteella selvitämme rakentamisalueet, jotta voimme hakea tukirahoitusta myös laajemmalle alueelle.
Tuen myönteinen päätös vaatii riittävän määrän sopimuksia valokuituyhteyteen. Kiinnostuksesi on tärkeä hankkeen etenemisen kannalta. Valokuituverkko tulee olemaan ns. avoin verkko, johon palveluita voivat tarjota eri operaattorit.


Etelä-Kihniön hankesivut


Vaikka tukipäätös on saatu, voit ilmoittaa kiinnostuksesi!

Otamme mukaan kaikki uudetkin alueen tilaajat.

Tukipäätös on tullut ja tässä vaiheessa teemme tilauksia.

Klikkaa kiinnostuksesi saatavuuskyselyyyn, niin olemme sinuun yhteydessä:

Ilmoita kiinnostuksesi!