Haastepyöräilyn kokeilukuukausi huhtikuu

Haastepyöräilyn kokeilukuukausi huhtikuu

6.4.2021 16:00 - 30.4.2021 23:59

Sijainti

Kihniön kunta
Kihniö

Moi Kihniön pyöräilijät!

Haastepyöräily lähestyy ja on aika kaivaa pyörät nyt viimeistään esiin. Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry käynnisti kokeilujakson mobiilikirjaukseen nyt huhtikuussa. Käy lataamassa ilmainen mobiilisovellus ja lähde keräämään Kihniön kunnalle kilometrejä. Varsinainen haastepyöräilyjakso alkaa taas vappuna 1.5 ja päättyy juhannuksena. Seuraavassa tiedote ja ohjeita:

____________________________________________________________________

Tiedote 6.4.2021

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry

Julkaisuvapaa heti

Haastepyöräily -kampanjan kokeilukuukausi menossa

Uudistettu mobiilisovellus käytössä jo nyt

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja vapusta juhannukseen pyöräillään

33 kunnan alueella, mutta vallitsevan tilanteen johdosta haluamme aukaista mobiilisovelluksen kaikille Haastepyöräily -kampanjaan ilmoittautuneiden kuntien asukkaille käyttöön jo huhtikuun ajaksi.

  • Edelleenkään liikkumista ja ulkoilua ei ole kielletty, mutta siihen on tehty rajoituksia ja ohjeita, joita on hyvä seurata. Me kannustammekin nyt kaikkia lataamaan uudistettu mobiilisovellus ja starttaamaan pyöräilykausi turvallisesti yksin tai perheen kanssa, kertoo LiikUn terveysliikunnan kehittäjä Juha Koskelo.

Ilmainen mobiilisovellus helpottaa kirjauksien tekoa

Haastepyöräily kampanjan mobiilisovellus kerää ja tallentaa henkilön omat pyöräilyt, sekä lähettää ne suoraan kampanjan pääsivujen kuntarankingiin, josta näkee reaaliaikaiset pyöräilymäärät kunnittain.

Mobiilisovelluksen tavoitteena on helpottaa kirjausten tekemistä sekä haastaa kaiken ikäisiä ja tasoisia pyöräilijöitä kampanjaan mukaan. Mobiilin voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupasta. Haastepyöräilykuvake tallentuu automaattisesti älylaitteen näyttöön, jonka kautta saa helposti ja nopeasti tehtyä omat kirjaukset.

Haastepyöräily -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa 1.5.-27.6. ja joissakin kunnissa kampanja jatkuu elokuun loppuun asti. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien pyöräilijöiden kesken palkintoja, kuten polkupyörälahjakortteja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Lisätietoja www.liiku.fi/haastepyoraily.

___________________________________________________________________

Lisätietoja:

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, terveysliikunnan kehittäjä Juha Koskelo, p.050-5360334, juha.koskelo@liiku.fi

Kunnan vastuuhenkilö: Jyrki Järventausta, liikuntatoimi@kihnio.fi ja puhelin 0447541233

Järjestäjä Kihniön kunta
Puhelinnumero 0447541233
Sähköposti liikuntatoimi@kihnio.fi

Henkilöt

Avainsanat