Liikenneväylät ja yleiset alueet

Liikenneväylät ja yleiset alueet

Tekninen toimi huolehtii kunnan vastuulla olevien liikenneväylien, puistojen, liikuntapaikkojen ja muiden yleisten alueiden rakentamisesta ja ylläpidosta. Tavoitteena on ylläpitää nykyiset tiet ja muut yleiset alueet turvallisina ja hyväkuntoisina määrärahojen puitteissa.

Kunnan rakennuskaavateiden koneellisesta talvikunnossapidosta huolehtii Koneurakointi Nevanperä.

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen vastuulla olevat tiet

Maanteiden kunnosta voi antaa palautetta esim. soittamalla tienkäyttäjän linjalle: 0200 2100 (24 h/vrk). Yhteydenotto onnistuu myös palautelomakkeella tai sähköpostitse, lisäohjeet Liikenteen asiakaspalvelun sivulla: https://www.ely-keskus.fi/web/ely/liikenteen-asiak... Kihniön keskustassa ELY:n hoidossa ovat Kihniöntie, Kuruntie sekä Kankarintie.

Sijoituslupa

Yleiselle alueelle pysyvästi sijoitettava johto, laite yms. tarvitsee aina maanomistajan luvan. Sijoituslupaa tulee hakea hyvissä ajoin ennen työn aloittamista käyttäen sijoituslupahakemuskaavaketta. Hakemukset voi toimittaa sähköpostitse kihnio@kihnio.fi tai postitse osoitteeseen: Kihniön kunta/tekninen toimi, Kihniöntie 46, 39820 Kihniö.

Liikenneturvallisuussuunnitelma

Kuntaan on valmistunut vuonna 2016 Luoteis-Pirkanmaan viisaan ja turvallisen liikkumisen suunnitelma eli nk. liikenneturvallisuussuunnitelma. Siihen voi tutustua ohessa, kuten muihinkin liikenneturvallisuuteen liittyviin julkaisuihin.

Linja-autojen aikatauluja

Tarkempia tietoja löytyy www.lamminmaki.fi

Aikatauluja liitteessäLiitteet