Koronatiedote 4.2.2021

Koronatiedote 4.2.2021

4.2.2021 (Muokattu 5.2.2021)

Pirkanmaan koronaepidemia on STM:n luokituksen mukaisesti kiihtymisvaiheessa. Tilanne Kihniössä on rauhallinen, mutta tilanteet voivat muuttua nopeasti, joten suosituksia tulee noudattaa.

Kaikki yli kymmenen hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty 1.3.2021 saakka Avin päätöksellä.

Yleisiä kokouksia, joita mm. yhdistysten vuosikokoukset ovat, koskee max. 10 hengen kokoontumisrajoitus. Yhdistysten vuosikokoukset tulee pitää hybridinä eli max 10 läsnä ja loput esim. teamsin kautta.

Kihniössä on suosituksen mukaan otettu maskit käyttöön myös perusopetuksessa 6. luokasta ylöspäin. Maskeja suositellaan käytettäväksi koulukyydeissä, harrastustoiminnassa ja liikuttaessa ihmisjoukoissa, kuten busseissa ja kaupoissa.

Kunnan antama maskisuositus on edelleen ajankohtainen. Käytä siis maskia asioidessasi kodin ulkopuolisissa sosiaalisissa tilanteissa kuten kaupassa, kirjastossa, pankissa jne. Kaikissa Kihniön kunnan työpisteissä on ohjeistus maskin käyttämiseen sosiaalisissa kontakteissa sekä työpaikalla liikuttaessa.

Kirjasto palvelee rajoitetusti

Terveyskeskuksen allas on käytössä alle 20-vuotiaille ohjatun toiminnan piirissä oleville lapsille ja nuorille, eläkeikäisille (eläkeläiskortillisille) sekä kaiken ikäisille lääkinnällisen kuntoutuksen piirissä oleville asiakkaille erikseen määriteltyinä aikoina. Kunnan järjestämä yleinen vuoro vielä tauolla.

Liikuntasali on avattu lasten ja nuorten sisäharrastusryhmille 10-hengen rajoitusta noudattaen. Aikuisten ryhmät vielä tauolla.

Kuntosali toimii ajanvarausperiaatteella Halukkaat käyttäjät voivat varata vuoron Jyrki Järventaustalta 044-7541233, joka myös ohjeistaa käytännön.

Maskien jako vähävaraisille kunnanvirastosta aukioloaikoina.

Rokotukset on yhteistoiminta-alueella aloitettu. Ensimmäiset rokotukset on annettu terveydenhuollon infektiopotilaita hoitavalle henkilökunnalle sekä tehostetun palveluasumisen yksiköiden asukkaille ja henkilökunnalle.

Tarpeetonta matkustamista suositellaan vältettäväksi erityisesti leviämisvaiheen maakuntiin ja ulkomaille.

Kirjoittajat

Nimi Kristiina Mäkelä
Tehtävänimike Talous- ja hallintojohtaja
Puhelinnumero +358 44 7541 203
Sähköposti