Käy vastaamassa Kihniö-Parkano pyörämatkailuun liittyvään kyselyyn

Käy vastaamassa Kihniö-Parkano pyörämatkailuun liittyvään kyselyyn

23.7.2020

Pyöräilystä kysely. Käy vastaamassa:

Parkano-Kihniön alueen pyörämatkailun kehittäminen

Pyörämatkailu on kansainvälisesti iso matkailumarkkina ja kasvava trendi. Se vastaa matkailijoiden kysyntään kestävämmistä matkailutavoista, elämyksellisyydestä, hyvinvoinnista ja autenttisuudesta. Esimerkkejä pyörämatkailun voimakkaasta kasvusta löytyy jo nyt eri puolilta Suomea.

Pyörämatkailu käsittää niin sanotun retkipyöräilyn, mutta myös esimerkiksi maastopyöräilyn ja kaikki sen alalajit. Pyöräillen matkailevat sekä kotimaiset että kansainväliset matkailijat. Lisäksi pyörämatkailussa voidaan nähdä paikallinen, arkiliikunnallinen, näkökulma.

Parkano ja Kihniö kehittävät yhteistyössä alueen pyörämatkailua

Ensimmäisessä vaiheessa kartoitetaan pyörämatkailun potentiaalia käyttäjäkokemusten ja -tarpeiden kautta, toisin sanoen alueen asukkaille, alueella työssäkäyville, kesäasukkaille, paikallisille sidosryhmille ja yrittäjille suunnatulla kyselyllä. Liikkeelle lähdetään kiinnostavien, vierailemisen ja näkemisen arvoisten paikkojen sekä pyörämatkailuun kytkeytyvien palveluiden ja palvelutarpeiden kartoituksesta. Kyselyyn voi vastata 15.6.-16.8.2020 välisenä aikana.

Siirry kyselyyn: http://bit.ly/parkanokihnio

Kyselyn tuloksia hyödynnetään myöhemmissä suunnittelun vaiheissa alueen pyörämatkailun vision hahmottamissa, pyörämatkailureittien ja palveluiden suunnittelussa sekä pyörämatkailun brändin rakentamisessa.

Etsitään yhdessä elämyksiä!

Kirjoittajat

Nimi Jyrki Järventausta
Tehtävänimike Vapaa-aikaohjaaja
Puhelinnumero +358 44 7541 233
Sähköposti