Meidän Kihniö-verkkopalvelu julkaistu

Meidän Kihniö-verkkopalvelu julkaistu

18.6.2020

Meidän Kihniö-verkkopalvelu on samaa nimeä kantaneen hankkeen tuotos, joka on tuotettu palvelemaan sekä kuntalaisia sekä kausiasukkaita. Sivustolle on koottu tietoa paikallisista palveluita ja tuotteita tarjoavista yrityksistä. Tietoa löytyy myös yhdistysten ja yhteisöjen toiminnasta.

Meidänkihnio.fi on selkeä sivusto, jossa on aina ajantasainen tieto paikkakunnan palveluista. Yritykset jaotellaan kategorioihin ja yrityksen yhteystiedot sisältävästä infosta on linkki yrityksen kotisivuille tai sosiaalisen median sivuille.

Meidän Kihniö-sivuston toinen tärkeä toiminta-ajatus on Kihniön kunnan elinvoimaisuuden parantaminen. Sivustolla voit osallistua keskusteluun tai jättää omia ideoitasi. Pääset myös vapaasti hyödyntämään muiden esittämiä ideoita kunnan elinvoimaisuuden kehittämiseksi. Kun olemme vastaanottaneet ideoita, voit osallistua muiden jättämien ideoiden arviointiin.

Jos yhdistyksesi tietoja ei ole Kihniön kunnan nettisivuilla tai ne eivät ole ajan tasalla, laita tiedot sähköpostilla osoitteeseen info@meidankihnio.fi niin ne lisätään sivustolle. Yritykset, jotka eivät ole laittaneet tietojaan tämän lehden palveluhakemistoon, voivat myös laittaa tietonsa sähköpostitse, jolloin ne saadaan lisättyä verkkosivustolle.

Meidän Kihniö-verkkosivustolle pääset suoraan tästä

Kirjoittajat

Nimi Elina Kortesmaa
Puhelinnumero +358 40 8281 407
Sähköposti