Kerro näkemyksesi Pirkanmaan hyvinvointialueen palveluverkkosuunnitelmista

Kerro näkemyksesi Pirkanmaan hyvinvointialueen palveluverkkosuunnitelmista

8.9.2023

Suunnitelma Pirkanmaan hyvinvointialueen palveluiden verkostosta julkaistiin elokuun lopulla. Syyskuussa pirkanmaalaisilta kysellään näkemyksiä suunnitelmasta eli siitä, missä ja miten hyvinvointialue aikoo tarjota palvelujaan.

Asukkaat voivat kertoa, miten suunnitellut palveluverkoston muutokset vaikuttaisivat heidän arkeensa ja miten suunnitelmia voisi kehittää. Tämä ensimmäisen vaiheen suunnitelma koskee vastaanottopalveluja, työikäisten sosiaalipalveluja ja vuodeosastoja.

Kyselyyn voi vastata 7.-24.9. joko verkkolomakkeella tai täyttämällä paperilomakkeen. Paperilomakkeita on jaossa erityisesti Pirkanmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveysasemilla, lähitoreilla ja sairaaloiden pääauloissa. Verkkokyselyn linkki on julkaistu osoitteessa pirha.fi/palveluverkko. Samalla sivulla voi myös tutustua tarkemmin suunnitelmiin.

Kyselyn tuloksia käytetään päätöksenteon tukena ja suunnitelmien kehittämisessä.

Seuraavaksi tehdään ehdotuksia ikäihmisten ja mielenterveys- ja päihdepalvelujen kokonaisuudesta. Kolmannessa vaiheessa keskusteluun ja käsittelyyn tulevat lasten, nuorten ja perheiden palvelujen ja suun terveydenhuollon esitykset. Aluehallitus päättää verkostosta vasta myöhemmin syksyllä.

Suora linkki kyselyyn: https://survey.lumoa.me/c/pirhanpalvelujenverkosto

Yhteyshenkilö

Strategiajohtaja Arto Ranta

Puh:050 512 1546

Kirjoittajat

Nimi Vilja Lankinen
Tehtävänimike Hyvinvointijohtaja
Puhelinnumero +358 44 7541 297
Sähköposti