Luova torstai -tapahtuma Wanhassa Puumilassa

Luova torstai -tapahtuma Wanhassa Puumilassa

21.6.2023

Wanhassa Puumilassa järjestetään tänä kesänä joka torstai Luova torstai -niminen tapahtuma 27.7. asti. Tapahtuma on klo 12-15 ja ensimmäinen Luova torstai pidetään 22.6. Kellonaika on suuntaa-antava. Wanhan Puumilan aukioloaikoina saa kuitenkin tulla milloin vain toteuttamaan itseään eli annettua kellonaikaa ei ole pakko noudattaa.

Tapahtuma on ilmainen.

Luovan torstain ideana on, että jokainen, joka tahtoo jollain tavalla toteuttaa itseään luovasti saa kokoontua muiden kanssataiteilijoiden kanssa tekemään omaa luovaa työtänsä. Luova työ voi olla esimerkiksi kirjoitus, maalaus, piirros, neuletyö, sävellys tai ihan mikä vain, minkä itse laskee luovaksi! Tapahtuma on itsenäinen eli sinne saa ilmaantua ja sieltä lähteä milloin vain haluaa. Paikan päällä on myös kahvila, josta on mahdollista ostaa kahvia ja leivoksia käteisellä tekemisen oheen.

Mikä olisikaan parempaa kuin kokoontua muiden luovien ystävien kanssa tunnelmalliseen tupaan rupattelemaan, kahvittelemaan ja toteuttamaan itseään? Tule rohkeasti mukaan vaikka ystävän kanssa ja vietetään mukavia kesäpäiviä yhdessä.

Kirjoittajat

Nimi Vilja Lankinen
Tehtävänimike Hyvinvointijohtaja
Puhelinnumero +358 44 7541 297
Sähköposti