Kirjastonhoitajan toimi uudelleen haettavana

Kirjastonhoitajan toimi uudelleen haettavana

5.8.2022

Haemme Kihniön kunnankirjastoon kirjastonhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirjastonhoitaja vastaa kirjaston käytännön toiminnasta yhdessä osa-aikaisen kirjastonjohtajan ja osa-aikaisen kirjastovirkailijan kanssa. Työhön kuuluu paljon asiakaspalvelua ja kouluyhteistyötä mutta myös tapahtumien suunnittelua ja toteutusta sekä kokoelmatyötä. Arvostamme kehittävää työotetta – uudet ideat ovat tervetulleita! Työhön sisältyy ilta- ja joskus myös viikonlopputyötä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja ilmaisutaitoja, ryhmänohjaustaitoja ja monipuolista viestintävälineiden hallintaa. Toivomme hakijalta myös innostusta sekä perinteisen lukemisen että monilukutaidon edistämiseen ja mediakasvatukseen.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja tietopalvelualan opinnot. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Hakemukset pyydämme lähettämään 22.8.2022 klo 15 mennessä sähköpostilla osoitteeseen matti.sillanpaa@edu.kihnio.fi. Lisätietoja antaa kirjastonjohtaja Paula Latvajärvi p. 044 7865561.