Esiintymis- ja juhlatilat

Puumilan Taitotalo


Puumila on hyvän akustiikan omaava, monien ammattilaismuusikoiden ja –esiintyjien kehuma esiintymispaikka. Puumilan juhlasaliin mahtuu konserttimuodossa n. 150 katsojaa. Rakennuksessa on viihtyisä kahvila, joten väliaikatarjoilun järjestäminen onnistuu kätevästi. Puumila sijaitsee aivan Kihniön keskustassa.

Tiedustelut: Puh. 050 400 4304, www.puumila.fi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Ihantola

Ihantolassa on vietetty vuosien varrella monta juhlaa ja kulttuuritilaisuutta. Kihniön keskustan tuntumassa sijaitsevaan Ihantolaan mahtuu sisälle noin 250 henkeä, joten suurenkin tilaisuuden järjestäminen onnistuu. Ihantolassa on tilavan salin lisäksi suuri esiintymislava, keittiö, iso eteisaula, jossa on baaritiski sekä kaksi vessaa. Ihantola on erinomainen muun muassa kesäjuhlien ja -tilaisuuksien järjestämiseen.

Tiedustelut: Kihniön Kunta, puh (03) 444 11Erämaja

Kihniön Erämaja on Kihniönkylän Erä-Veikkojen omistama hirsirakennus luonnon keskellä, noin 4 km Kihniön keskustasta pohjoiseen. Rakennus on hyvin monikäyttöinen ja muuntautumiskykyinen.
Erämajalla on hyvin varustettu keittiö, sauna ja pesutila, pukuhuone, parvi sekä sali, johon mahtuu noin 150 henkeä.
Pihapiirissä on myös savusauna, jonka yhteydessä on lisäksi iso pukuhuone sekä kuisti. Sauna lämpiää tilauksesta.

Tiedustelut: Kihniönkylän Erä-Veikot
Puh. (03) 4484 755 tai 050 349 8764