Kuluttaja- ja velkaneuvonta

Talous- ja velkaneuvoja Miia Salonen
Puh. 044 7727 519
etunimi.sukunimi(at)karvia.fi

 

Kuluttajaneuvonta siirtyi vuoden 2009 alusta alkaen kunnilta valtiolle. Kuluttajaneuvontaa saa valtakunnallisesta numerosta 029 553 6901 arkisin klo 9 - 15. Katso ohjeet ja puheluiden hinnat täältä

Talous- ja velkaneuvojan vastaanotto on Kihniössä sopimuksen mukaan. Virka on Karvian kunnan virka, mutta Karvia myy palveluita yhteistoimintasopimuksen mukaan Kihniön, Parkanon, Jämijärven, Kankaanpään, Siikaisten ja Honkajoen kunnille.

Talous- ja velkaneuvoja vastaa asiakkaiden tiedusteluihin, antaa neuvoja talouden ja velkojen hoidossa sekä taloudenpidon suunnittelussa.

Velkaneuvonnassa kartoitetaan ensin asiakkaan kokonaistilanne ja etsitään sopivaa keinoa tilanteen korjaamiseksi. Valtaosassa tapauksista päädytään velkajärjestelyhakemuksen tekemiseen. Joissakin tapauksissa voidaan velkojien kanssa sopia maksujärjestelyistä tai hakea takausta Takuusäätiöltä. Jonotusaika Pohjois-Satakunnan velkaneuvonnan alueella on varsin lyhyt, halutessaan asiakas saa ajan viikon sisään yhteydenotostaan. Asiakas pyritään ottamaan vastaan mahdollisimman pian, vaikka asian selvittäminen vie viikkoja tapauksesta riippuen.

 

Linkkejä (avautuvat uudessa ikkunassa)


Kilpailu- ja kuluttajavirasto
Takuu-säätiö